0
ATP

FOTO: STARSPORT

NOVAK EKSPRES: Đoković preslišao Amerikanca na startu Rolan Garosa!

Objavljeno: 29.05.23 u 15:59

Rutinska predstava trećeg tenisera sveta

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa. On je na startu turnira bio bolji od američkog tenisera, Aleksandra Kovačevića, sa 3:0, po setovima 6:3/6:2/6:4 nakon nešto više od dva sata igre.

Od prvog poena, videlo se da Kovačević nema šta da traži u ovom duelu. Đoković je bio superioran u svakom segmentu igre a pogotovo sa osnovne linije. U prvom setu mu je bio dovoljan jedan brejk, dok je u narednom dva puta oduzeo servis rivalu. Početni udarac je odlično služio srpskog igrača, zbog čega nije ni u jednom servis gemu prepustio više od jednog poena protivniku.

Na startu trećeg seta, Novak odmah pravi brejk ali Kovačević uspeva da iskoristi blagi pad u igri osvajača 22 Grend slema. Napravio je nekoliko nekarakterističnih grešaka i vratio Amerikanca u set. Srpski teniser je na kraju uspeo da dobije rezultatom 3:0 (6:3/6:2/7:6) i plasirao se u narednu fazu, gde ga čeka Mađar, Marton Fučovič.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter