1
Domaći fudbal

Danilo Nikolic sudija sudjenje referee Cukaricki - Kolubara, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 24.2.2023. foto: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NIJE KRAJ ZA KOLUBARU: Odluka nije pravosnažna, čeka se konačna presuda!

Objavljeno: 29.05.23 u 11:50

Čekaju se popodnevni časovi.

Kolubara je nedavno kažnjena sa oduzimanjem devet bodova zbog sumnivih mečeva sa Mladosti iz Novog Sada i Spartakom iz Subotice, što je dovelo do toga da je i pored 41 skupljenog boda, ispala u niži rang, jer ih primenjena kazna stavlja na 15. mesto Superlige Srbije.

Ipak, odluka još nije pravosnažna, a konačni epilog zavisi od Disciplinske komisije FSS koja donosi presudu o konačnoj sudbini kluba iz Lazarevca.

Minimalna kazna u ovom slučaju je šest bodova, koja bi poslala zeleno crne u baraž zajedno sa Radničkim iz Niša, dok Radnik iz Surdulice i Mladost sa Novog Naselja u ovom slučaju ispadaju.

 

1
7

1 Komentara

  1. Zaslužili smo i mi da idemo u niži rang, što to ignorišete!? Da li vi to tvrdite, da lazarevčani VARaju bolje od nas?! Prva liga – liga bez briga!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter