0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-David Goffin (BEL) v Filip Krajinovic (SRB) Beograd, 19.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

NEOČEKIVANE VESTI IZ PARIZA: Filip Krajinović nakon poraza na Rolan Garosu najavio loše vesti!

Objavljeno: 29.05.23 u 22:53

Izgleda da je kraj blizu

Kao što već verovatno znate Filip Krajinović je doživeo novi poraz u sezonu pošto je u prvom kolu Rolan Garosa poražen od Frensisa Tijafoa.

Iskusni srpski teniser ima svega tri pobede u ovoj godini i sada već ozbiljno razmišlja o svojoj budućnost.

– Mislim, dobio sam jak udarac u grlo odmah na početku. Malo mi smetala u vezi disanja. Međutim, nije to uzrok što sam izgubio. To je jedna lako loša serija u mojoj karijeri koja nema kraja i jednostavno teško mi sve ovo jako pada. Svašta nešto mi prolazi kroz glavu i misli. Uskoro ću objaviti neke vesti u vezi moje karijere, biće možda neočekivano, ali uskoro će svi saznati šta će biti – rekao je Krajinović i dodao:

Za neki nastavak treba još veći rad, motivacija, tim ljudi, svašta nešto. Dugo se gubim u svemu ovome, nesrećan sam na terenu jako. Opet ponavljam, sve mi teže padaju pobede, igra moja, koja je bila agresivna, nestala je. Nisam to ja više na terenu i počinje sve da me jako muči.

Krajinović je razmišljao o raznim stvarima, a pauza svakako nije opcija.

– Svašta mi pada na pamet. Razmišljao sam o pauzi, međutim, godine ne dozvoljavaju. Imam 31 godinu. Svaka duža pauza bi bila sve teža za vraćanje s obzirom da gubim rang. Morao bih da igram slabije turnire, a sebe ne vidim u tome. Mislim da ste iz ovog konteksta sve razumeli šta ću da objavim uskoro – istakao je Krajinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter