4
Domaći fudbal

Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, speaks during his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOŠ MILOJEVIĆ ŽESTOKO ‘OPLEO’ PO BAHARU: ‘Treba da ga pitaju novinari zašto je to uradio!? – Imam manje lošeg iskustva od njega!’

Objavljeno: 29.05.23 u 20:30

Zanimljiva izjava sada već bivšeg trenera Crvene zvezde.

Crvena zvezda je osvojila duplu krunu predvođena Milošem Milojevićem sa klupe. Njega je sada nasledio zamenik Barak Bahar, a evo šta je Milojević imao da kaže o izraelskom stručnjaku:

‘Znam i da Barak Bahar ima malo više iskustva u Ligi šampiona. Ali može se reći da ja imam i manje lošeg iskustva, kao što je šest primljenih golova od Benfike ili sedam od Pari Sen Žermena. Ja volim da stičem dobro iskustvo. Barak treba da bude svestan da menadžment Crvene zvezde ne voli da gubi, posebno ne kod kuće, pa makar to bili Real ili Mančester Siti. Ja znam da su bili veoma razočarani kada sam izgubio od Monaka, koji je kasnije imao dva igrača u finalu Svetskog prvenstva.’ – rekao je Miloš, prenosi Sport Klub i potom dodaje:

Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, speaks during his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Iako je potvrđen prošle nedelje, jasno je da je potpisao pre. Pre nego što je odlućena trka u Izraelu. Treba da ga novinari pitaju zašto je to uradio. Ja to ne bih uradio. Nisam ni sa kim razgovarao dok se sezona nije završila. To je moje viđenje profesionalizma!’ – zaključio je Milojević.

142
18

4 Komentara

  1. Titula osvojena van terena urusavanjem glavnog konkurenta. U obe uprave sede predstavnici iste politicke partije na vlasti. Zato Milojevic i nije imao neki specijalni doprinos tituli. U Evropi je bio tropa i zato je popio otkaz.

    3
    1
    Odgovori
    • E, moj Milojeviću, dok ne shvatis da ti u ekipi ne mogu igrati igrači poput Gobeljica, Srnica,Nikolica, Kratica itd nikad neces postati dobar trener.

      2
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter