0
Evropske lige

FOTO: twitter/@ManUtd_ID

LEGENDA JUNAJTEDA OPLELA PO DE HEI: „On meni ne bi bio ni rezervni golman“!

Objavljeno: 29.05.23 u 13:50

Kao i uvek, Kin bez dlake na jeziku

Fudbaleri Mančester Junajteda slavili su sa 2:1 protiv Fulama u poslednjem kolu Premijer lige i tako okončali takmičenje na dobroj 3. poziciji. Ipak, i ako mnogi smatraju da je ovo trenutni maksimum tima sa „Old Traforda„, legenda kluba, Roj Kin, se ne slaže sa tim.

Kin je istakao da bi za početak, klub trebao da raskine saradnju sa dugogodišnjim golmanom, Davidim De Heom, koji po njegovim rečima ne uliva sigurnost u odbrani „Crvenih đavola„.

Mančester junajted će morati defanzivno da se poboljša naredne sezone jer su ove vrlo loši. Vidim da svi igrači Junajteda tapšu De Heu po leđima.. Ja bih ga izbacio iz kluba. Ne bi on meni branio. Sa njim ispred gola Mančester ne može opet da osvaja trofeje – apsolutno ne može – kaže Kin.

 

 

Španac je na meču protiv Fulama dobio priznanje za najboljeg golmana ove sezone u Premijer ligi. Kin sa druge strane ističe da on u njegovom timu ne bi bio ni druga opcija a kamoli prva.

To što mu saigrači čestitaju i tapšu ga po ramenima je suludo – pa to mu je posao. Ne, ne bih ga zadržao ni kao drugu opciju na golu. On to ne bi ni prihvatio, otišao bi da je tako. Da, imao je neke dobre utakmice, osvojio neke individualne trofeje, ali čemu sve to? Poenta je u tome šta ekipa osvaja. Mislim da je imao previše grešaka svih ovih godina. Osim toga, želeo je da napusti klub pre nekoliko godina i da ide u Real Madrid.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter