0
Evroliga

Facundo Campazzo celebrates after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KAMPACO KORAK BLIŽE ZVEZDI: Velikan odustao od dovođenja Argentinca u svoje redove!

Objavljeno: 29.05.23 u 23:35

Informacija stiže iz izvora bliskih klubu

Već mesecima se piše o tome da bi Fakundo Kampaco mogao da napusti Crvenu zvezdu ovog leta, a da su najbliži tome da ga odvedu Panatinaikos i Real Madrid.

Ipak, nakon informacije da će akutelni šampion Evrope „obiti kasu“ da bi zadržao Valtera Tavaresa sve su manje šanse da se Argentinac vrati u Španiju.

Sa druge strane iz Grčke je stigla vest da je Panatinaikos odustao od Kampaca kao prve opcije i da im je sada u glavnom fokusu košarkaš Monaka, Majk Džejms.

Ovu informaciju je preneo grčki portal „Pickngreen“ koji ima izvore bliske vrhu Zelenih, tako da bi ovo mogla da bude i tačna informacija, ali je najbolje da sačekamo.

54
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter