1
Domaći fudbal

Mateja Stjepanovic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Vozdovac at stadium FK Partizan (JNA) on May 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„DUPLA KRUNA SA PARTIZANOM“: Kapiten crno-belih ima velike planove!

Objavljeno: 29.05.23 u 11:11

Mateja Stjepanović, kapiten omladinske selekcije FK Partizan, u subotu 27. maja 2023. godine, imao je dan za pamćenje. Njegova selekcija je na stadionu „Partizan“ podigla šampionski pehar za sezonu 2022/23 i odigrala utakmicu na glavnom terenu sa ekipom Brodarca.

Kao kapiten, Mateja je i uručio priznanje Rikardu Gomešu za igrača sezone, a potom je i debitovao u zvaničnoj u seniorskom fudbalu, u utakmici između Partizana i Voždovca.

„Želeo bih da se zahvalim šefu Duljaju na ukazanom poverenju. Neverovatan je osećaj debitovati za Partizan i to pred navijačima, na našem stadionu!
Ovim sam ostvario svoj dečački san, ali ovo je tek početak, ne zadovoljavam se postignutim! Na meni je da radim još više i da pokažem zašto sam ovde. Sve je, naravno, motiv za više i bolje!“

O priznanju koje je uručio Gomešu kaže:
„Velika je čast uručiti Rikardu nagradu za najboljeg igrača sezone. Znamo koliko je dao Partizanu, koliko voli i klub i našu zemlju i za nas je to samo podstrek da, i kada je teško, nastavimo dalje. Riki je svima uzor i prema svima se ponaša i očinski i drugarski, pun empatije.“

Omladinci su osvojili titulu šampiona posle trinaest godina i prvi put u istoriji izborili Ligu šampiona za igrače do 19 godina.

„U Partizanu sam osvojio sve što sam mogao do sada. I pionirsku i kadetsku i omladinsku ligu, sada je vreme da osvojim duplu krunu sa Partizanom. To mi je sledeći cilj i ostvariću ga! Bilo je pozitivne treme, jedva sam čekao da zakoračim na teren. Zadovoljan sam danas svojom igrom. Jedva čekam sve što sledi. Ogrejaće, obasjaće!“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

4
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter