1
ATP

Nikola Jokic Novak Djokovic Dejan Milojevic oprostajna utakmica Mega Vizura Bemaks Bemax 11. Jun 2020, 11.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ĐOKOVIĆ O JOKIĆU: „Navijam za njega, sjajan je momak i ponos Srbije!“

Objavljeno: 29.05.23 u 21:11

Dvojica elitnih sportista pod zastavom Srbije

Uspešno je startovao Novak Đoković na Rolan Garosu pošto je u prvom kolu danas pobedio Aleksandra Kovačevića sa 3:0 i plasirao se u narednu fazu.

Nakon meča u razgovoru za medije govorio je o Nikoli Jokiću, za kog samo ima reči hvale.

Mislim da niko ne može da uradio ono što on može u ovom trenutku. Definitivno je najbolji košarkaš na svetu. Navijam za njega, sjajan je momak i ponos Srbije. Veoma smo ponosni na njega, nadamo se da će osvojiti NBA prsten.

– Počastvovan sam iskreno, video sam njegovu izjavu od pre nedelju dana. Veoma sam mu zahvalan. Zapravo nismo bili u kontaku, tek juče sam dobio njegov broj, tako da ću mu poslati poruku. Želim da mu kažem HVALA, jer me je dotakao svojim rečima i želim da kažem da ja isto osećam prema njemu. Da budem iskren, mislim da je izuzetno skroman i tako jednostavan momak. On dolazi iz jedne od najpopularniji sportskih liga na svetu. I prosto dominira tri godine, što je neverovatno.

– Slušajuću Lebrona, Dejvisa i ostale momke koji pričaju o njemu. Kao i Embid i Adetokumbo koji imaju toliko reči hvale o njemu to mene čini ponosnim. Ja sam veliki obožavalac košarke, naša zemlja Srbija je zemlja košarke i mi se ponosimo da smo prilično dobri u tom sportu kroz istoriju.

Ipak, nikada nismo imali nekog koje toliko uspešan u NBA ligi kao on.

2
0

1 Komentara

  1. ONI SU ONI, A NAŠI!

    Tokom ove i narednih nedelja očekujemo da naše „vedete“ Novak Đoković u tenisu i Nikola Jokić u košarci obore svoje rekorde kao ponosi Srbije. Novak se bori na Rolan Garosu, gde očekujemo osvajanje turnira, a Jokić se bori da osvojiti svoj prvi prsten. Sa sigurnošću tvrdim da će pobojica ostvariti željeni uspeh. Srećno im bilo!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter