0
ATP

FOTO: twitter/@rolandgarros

CICIPAS ODGOVORIO „HEJTERIMA“: „Voleo bih da me mrze kao Đokovića“

Objavljeno: 29.05.23 u 12:54

Grk je ovom izjavom iznenadio sve

Grčki teniser, Stefanos Cicipas, plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, nakon što je na startu savladao Čeha, Jirija Veselog, sa 3:1, po setovima 7:5/6:3/4:6/7:6.

Novinari su ga nakon meča pitali, da li razmišlja o tome da bi mogao da spreči Novaka Đokovića da dođe do rekordnog 23. Grend slema. Njih dvojica se ukrštaju u polufinalu, ali Stefanos pre toga mora da pobedi najboljeg tenisera sveta, Karlosa Alkaraza.

Ne spavam, razmišljajući i tome. Iskreno to mi nijednog trenutka nije palo na pamet. Ako uspe, velika stvar za njega. Međutim, moj fokus ovde je isključivo samo na meni i na mojim igrama. O drugima ne razmišljam – rekao je Cicipas.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Trenutno 5. igrač planete važi za jednog od najomraženijih igrača na ATP turu, ali mu to po svemu sudeći uopšte ne smeta. On je istakao kako se srpski teniser tokom cele karijere susretao sa takvim tretmanom publike.

Voleo bih da me svi mrze jednog dana. U pozitivnom smislu. Kao što znate, postanete veoma nepopularni kada stalno pobeđujete.

Cicipas u drugom kolu igra protiv Španca, Karbaljesa Baene.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter