2
Domaći fudbal

Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, speaks during his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BAHAR GOVORIO O STRUČNOM ŠTABU I MENTALNOJ PRIPREMI: „Sportski psiholog će dolazi na svake dve nedelje“! (VIDEO)

Objavljeno: 29.05.23 u 14:35

Novi trener Zvezde će uvesti nešto, što do sada nije mnogo praktikovano u domaćem fudbalu

Crvena zvezda je danas održala konferenciju za novinare, gde je predstavila novog šefa stručnog štaba, Baraka Bahara. Izraelac je potpisao ugovor na 3 godine i veruje da može da napravi ozbiljne stvari u srpskom klubu.

Bahar se na početku zahvalio prisutnima i čelnicima „crveno-belih“ na ukazanom poverenju i najavio da će se navijačima odužiti atraktivnim i napadačkim fudbalom.

VESTI O ZVEZDI:

Doskorašnji trener Makabija govorio je i o svom stručnom štabu, gde je naglasio važnost mentalne pripreme. On je istakao da je psiholog trenutno u Izraelu ali da će dolaziti dva puta mesečno u Beograd.

Nije čitav tim tu, trener golmana je bitan. Juče sam rekao da treba da povećamo broj golova iz prekida. Imam analitičara, moj asistent Daitso Fati nije ovde, on je kao trener, a ja kao menadžer. Imamo i savetnika i mentalnog trenera, koji neće biti ovde sve vreme, ali dva puta mesečno će dolaziti iz Izraela, ali biće nam na raspolaganju. Deo štaba će biti ovde, deo u Izraelu, oni su moja snaga i potrebni su mi i bez njih ovo ne bih mogao da radim.

 

8
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter