0
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda V Radnicki Kragujevac Beograd, 10.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

LALATOVIĆ OTVORENO O ŽELEZNIČARU: Trener se oglasio o spekulacijama u vezi Pančeva!

Objavljeno: 29.05.23 u 09:21

Demantovao navode!

Pojavile su se informacije o dolasku Nenada Lalatovića na čelo najnovijeg superligaša, Železničar iz Pančeva, i da će od naredne sezone predvoditi taj klub u sprskoj eliti. Ipak kako je HotSport ranije javio, od toga nema ništa, što je i sam strateg potvrdio.

– Prvi put čujem takvu informaciju. Prava istina je da ni sa kim iz Železničara nisam razgovarao, niti smo bili u kontaktu. Pančevce izuzetno cenim, poznajem ljude koji vode klub i znam da su veoma sposobni i ozbiljni, ali, za sada, razgovora o našoj saradnji zaista nije bilo. Ne znam odakle se pojavljuju takve vesti, ali bilo bi lepo da novinari prvo provere njihovu istinitost, pa da ih tek onda objave – rekao je Lalatović za „Sportski žurnal“ i dodao:

– Istekao mi je ugovor s Mladosti GAT. Izuzetno mi je žao što nismo ispunili cilj i sačuvali superligaški status i siguran sam, da sam ekipu preuzeo prošlog leta, da bismo igrali u plej-ofu. Nažalost, iako sam dao sve od sebe, svašta se događalo u plej-autu i ostaje mi žal što nisam uspeo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter