5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

VELIKI POSAO PARTIZANA: U Humsku stiže novi Suma?

Objavljeno: 28.05.23 u 12:21

Kreću u poteru za mladim talentima.

Fudbalski klub Partizan godinama je potznat po svojoj sjajnoj omladinskoj školi, a juče je još jednom potvrđeno da žele nastaviti taj trend. U bliskoj budućnosti, u redove ‘crno-belih’ će dolaziti talentovani fudbaleri iz Afrike, a poučeni iskustvom sa Sumom i brojnim drugim igračima, svesni su da tamo ima kvaliteta. Tim povodom prenosimo saopštenje kluba u celini:

‘Dragan Palibrk, predsednik komisije za pravna pitanja FK Partizan i istaknuti beogradski advokat, boravi u Africi gde će tokom posete Ugandi i Keniji imati niz sastanaka sa predstavnicima političkog, privrednog i sportskog rukovodstva ove dve zemlje.

FOTO: FK Partizan

Na prijemima kod Ministra spoljnih poslova Ugande – gospodina Jeje Odonga i kod predsednika Fudbalske federacije Ugande – gospodina Mozeza Magoga, dogovorena je buduća saradnja u cilju dolaska mladih, talentovanih igrača sa afričkog kontinenta u FK Partizan.

Tom prilikom, g. Palibrk je domaćinima uručio i dresove kluba, pozvavši ih da, tokom predstojeće posete Beogradu njegove ekselencije predsednika Ugande – Joverija Misevenija, budu gosti FK Partizan.

Sastancima su prisustvovali i zvaničnici Kancelarije za promociju izvoza i investicija Ugande PACEID – Metju Bagonza i Aron Boajo, trgovinski predstavnik Ugande za jugoistočnu Evropu – Bratislav Stoiljković, kao i selektor reprezentacije Ugande – naš Milutin Mića Sredojević.’ – stoji u saopštenju Partizana.

105
36

5 Komentara

  1. Ljudi moji koja sprdačina ok dovesti nekoga umesto da idu u razvijenije zemlje ko želi ulagati u klub,oni u najsiromašnije idu.

    0
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter