2
Domaći fudbal

from left Hamidou Traore, Igor Vujacic, Andres Felipe Colorado Sanchez, Queensy Menig, Slobodan Urosevicand Mihajlo Ilic during the Partizan v Radnicki 1923 Kragujevac - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on February 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

UROŠEVIĆ NAKON ULASKA U ‘KLUB 200’: „Ovo mesto na kojem smo mi danas – nismo zaslužili!“

Objavljeno: 28.05.23 u 15:24

Slobodan Urošević, kapiten Partizana upisao je svoju 200. jubilarnu utakmicu u crno-belom dresu i u poslednjem, 37. kolu Mozzartbet SuperLige Srbije je ušao u čuveni ,,Klub 200”.

U klub iz Humske došao je 2018. godine, a u danu kada su šampioni države postale kadetske i omladinske selekcije Partizana, a on upisao jubilej, kaže:

„Prvenstveno bih čestitao omladincima i kadetima na osvojenom trofeju – oni su naša budućnost! Nadam se da će svake godine donositi trofej u naše vitrine. Što se tiče moje 200. utakmice, veoma sam zadovoljan i srećan što sam uspeo da stignem do tog broja. Ponosan sam što sam mogao da branim boje Partizana!“

from left Nemanja Jovic, Slobodan Urosevic, goalkeeper Aleksandar Popovic and Svetozar Markovic look dejected during the Partizan v Radnik Surdulica – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Kada počinje sezona – zna se koji su nam ciljevi, koje su nam ambicije. Možda početak i nije bio loš, jer smo krenuli dobro u prvoj utakmici, ali onda smo napravili kiks. Bilo je turbulentno – napravimo rezultat, pa ‘prospemo’ i tako u krug. U drugom delu sezone smo dosta toga ‘uprskali’, ali nikome ne može da bude teže nego nama. Mi nosimo ovaj dres! Treba da postoji nezadovoljstvo, ali niko ne oseća više krivicu od nas.’ – rekao je Urošević za klupski sajt i potom dodao:

‘Ovo mesto na kojem smo mi danas – nismo zaslužili, ali to je život, to je fudbal. Možemo samo da obećamo da ćemo se i dalje boriti i da ćemo dati sve od sebe da se ovakva sezona više ne ponovi. Kada smo počeli da dižemo formu, nismo imali mogućnost više da popravimo bilo šta. Partizanov grb je težak, ali isto tako je i lep. Da bi igrao u Partizanu, moraš da naučiš da se boriš sa tim pritiskom.’ – zaključio je Urošević.

2
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter