0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Crvena zvezda on stadium FK Partizan (JNA) on April 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TSC ILI ČUKARIČKI!? Danas se odlučuje ko će sa drugog mesta u kvalifikacije!

Objavljeno: 28.05.23 u 11:11

Vojvođani su u dosta boljoj poziciji.

Nakon gotovo 12 meseci fudbala, polako pada zavesa na još jednu sezonu Superlige Srbije, koja je deluje, bila jedna od najuzbudljivijih u poslednjih par decenija kada je domaće prvenstvo u pitanju.

Zna se ko će direktno iz lige već više od sedam dana, juče smo saznali putnike u baraž, poznati su i timovi koji će u Evropu, šampion se zna gotovo od marta, ali jedno pitanje je ostalo neodgovoreno, a to je ko će u kvalifikacije za Ligu Šampiona.

TSC je u dosta boljoj poziciji od Čukaričkog, jer pored toga što čeka Vojvodinu na svom terenu, ima luksuz da drži sve u svojim rukama i da mu je čak i bod dovoljan da za koji mesec igra sa nekim od najboljih timova kontinenta, dok se Čukarički nada pobedi nad Radničkim 1923 na Banovom brdu, ali i porazu popularnih Lavova.

Bilo kako bilo, od 17 časova nas očekuju izuzetno dve zanimljive utakmice, kako bi se spustila zavesa na ovogodišnje uzbudljive borbe u Superligi Srbije.

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter