0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@sslazio

SMS JUNAK LACIJA: Srbin dvostruki strelac protiv Kremonezea! (VIDEO)

Objavljeno: 28.05.23 u 22:15

Sergej golom u 89. minutu doneo pobedu svom timu

Fudbaleri Lacija zabeležili su pobedu protiv Kremonezea 3:2 u okviru 37. kola italijanske Serije A. Ekipa iz Rima je ovom pobedom obezbedila drugu poziciju na kraju prvenstva.

Junak Lacio bio je srpski reprezentativac, Sergej Milinković-Savić, koji je danas bio dvostruki strelac. Domaći su stigli do vođstva golom Hisaja u 4. minutu da bi Sergej udvostručio prednost u 37. minutu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Gosti su izašli agresivnije u nastavku meča i u samo 4 minuta stigli su do izjednačenja. Prvo je Gildames u 54. minutu smanjio prednost da bi Lazari autogolom doveo svoj tim u problem.

Taman kada je delovalo da ćemo gledati remi, na scenu je stupio Milinković-Savić. Nakon izvedenog kornera, lopta se izodbijala nekoliko puta i na kraju došla do srpskog veznjaka, koji je neometan sa gol linije glavom smestio loptu u mrežu protivnika i doneo pobedu Laciju.

 

 

To je Sergeju bio 9. gol u Seriji A ove sezone a uz to ima i 8 asistencija. Lacio sezonu završava gostovanjem Empoliju, 4. juna od 15 časova.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter