1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠAHTJOR KOŠTAO ZVEZDU VIŠE OD MILION EVRA: Rasplet situacije u Ukrajini na štetu srpskog šampiona!

Objavljeno: 28.05.23 u 17:20

Nadali su se crveno-beli čudu

U zemlji koja je zahvaćena ratom i dalje je u toku prvenstvo, naravno reč je o Ukrajini koja svoje takmičenje uglavnom igra u Poljskoj, a sada znamo i ko je šampion.

Prvak Ukrajine biće Šahtjor iz Donjecka tako da je ekipa Dnjipra propustila šansu da smakne velikana koji već godinama dominira u tamošnjem fudbalu.

Ipak, ova vest mogla bi da razočara navijače Crvene zvezde, koja je zbog ovakvog raspleta situacije u Ukrajini ostala bez dodatnih 1.137.000 evra.

Naime, da je Dnjipro bio šampion Ukrajine crveno-beli bi se pomerili za jedno mesto napred i tako bi zaradili nešto više novca od direktnog plasmana u Ligu šampiona, ali od toga neće biti ništa.

Timovi koji bi direktno mogli da utiču na to su Dinamo Zagreb, Rendžers, Braga i PSV, te nema sumnje da će se na Marakani pomno pratiti evropske kvalifikacije, iako Zvezda neće učestvovati u njima predstojeće sezone.

5
6

1 Komentara

  1. Šta to zvezda neće učestvovati u evropskim kfalifikacijam, sledeće sezone pa i neće igra direktno,u ligi šampiona,grupnoj,fazi

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter