0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Novak Djokovic (SRB) v Laslo Djere (SRB) Beograd, 20.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

RUBLJOV PREJAK ZA ĐEREA: Srpski teniser zaustavljen na startu Rolan Garosa!

Objavljeno: 28.05.23 u 20:58

Dobar otpor Srbina ali na kraju poraz

Srpski teniser, Laslo Đere, poražen je na startu Rolan Garosa od Rusa, Anreja Rubljova, sa 3:1, po setovima 6:1/3:6/6:3/6:4 nakon dva i po sata igre.

Ušao je dosta stegnuto naš predstavnik u meč i to je 7. teniser sveta iskoristio i sa dva brejka rutinski rešio uvodni set u svoju korist, 6:1. Rubljov je nastavio u istom ritmu i na startu drugog seta oduzeo servis Laslu.

Ipak, nije se Đere tek tako predavao. Vratio je brejk u narednom gemu a onda na 4:3 još jednom oduzeo servis ruskom teniseru i sigurno priveo set kraju za izjednačenje.

 

 

Početak trećeg seta, doneo nam je isti epilog, samo su uloge zamenjene. Sada je Đere prvi stigao do brejka ali nije uspeo da izdrži. Rubljov vraća a potom uzima još jedan brejk sa 0 i stiže do trećeg seta, 6:3.

U četvrtom setu, obojica igrača su bili sigurni na svojim servis gemovima. Ipak, Đere je ponovo prvi kapitulirao i Andrej Rubljov sigurnom igrom dolazi do pobede i drugog kola u Parizu. Njegov sledeći rival biće bolji iz duela Mute-Koze.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter