0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

(POLUVREME) NULA NA MARAKANI: Novi Pazar pruža žestok otpor Crvenoj zvezdi!

Objavljeno: 28.05.23 u 19:53

Nije bilo golova u prvom delu igre

Fudbaleri Crvene zvezde na svom terenu pred velikim brojem navijača igraju meč poslednjeg 37. kola Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Novog Pazara, rezultat na poluvremenu je 0:0.

Utakmica koju možemo nazvati „nikome ništa ne treba“ takav utisak i nosi nakon prvog dela igre. Dugo se najavljivao današnji meč, a izgleda da je imalo uticaj jer su tribine stadiona Rajko Mitić jako dobro pupunjene

Pre samog početka meča, Delije su barjacima i zastavama dočekali svoje ljubimce, a Nenad Krstičić se na poseban način oprostio od Crvene zvezde.

Što se prvog dela tiče, bilo je nekoliko opasnih situacija sa obe strane, ipak ni blizu dovoljno da se matiraju Borjan i Slavković.

U prvih 60 sekudni Zvezda je pripretila preko Ivanića, kada je crnogorski internacionalac pogodio samo spoljni deo mreže.

Pazar je gotovo sve vreme u podređenom položaju, Zvezda ima posed, ali organizovanom igrom gosti ne dozvoljavaju domaćinu da ozbiljno pripreti.

Gosti su imali par kontri, međutim lako je Zvezdina odbrana reagovala u svakoj situaciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter