0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

OTKRIVENO ZAŠTO KAN NIJE BIO PRISUTAN: Bajern zabranio dolazak legendi!?

Objavljeno: 28.05.23 u 08:47

Sukobi se nastavljaju.

Nakon što su pored neverovatnog kiksa Dortmunda, fudbaleri Bajerna postali prvaci Nemačke, istog momenta su otpušteni Oliver Kan i Hasan Salihamidžić, a čuveni golman je ostao i bez dozvole da sa ekipom bude u Kelnu. On je potom to prokomentarisao.

Zabranjeno mi je iz kluba da putujem u Keln na utakmicu i da prisustvujem proslavi titule. Bio je to najgori dan u mom životu, oduzeti mi priliku da slavim sa momcima – rekao je Kan.

Neverovatno! Veliki kompliment i čestitke momcima! Uvek sam govorio da dae sve od sebe do kraja i nikada ne odustajte. Neverovatno sam ponosan na vas i na ovo dostignuće. Voleo bih da mogu da slavim sa vama, ali nažalost ne mogu da budem sa vama danas jer mi je klub to zabranio. Jedva čekam sledeću sezonu! Nećemo osvojiti samo 12. uzastopnu titulu – uveren je u buduće uspehe nekadašnji golman.

Nije bilo lako ni Hasanu Salihamidžiću, koji je takođe smenjen.

Bajern je iznad svih nas i imao sam zaista dobar razgovor sa Ulijem i Herbertom. Želim da ostanem prijatelj. Naravno da bih voleo da sam nastavio da radim u klubu, jer sam zaista želeo da osvojim još jednu Ligu šampiona . Ovaj tim je zaista dobar. Ima dobar karakter, dobre mlade igrače i generalno je dobar miks. Ovo je za mene vrlo emotivno, situacija nije nimalo laka. Uvek sam emotivan kada se radi o Bajernu. Imao sam dosta teških trenutaka, ali i mnogo dobrih takođe. Zbog toga želim da se zahvalim svima na prethodnih šest godina.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter