1
AdmiralBet ABA Liga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ LJUT ZBOG OFANZIVNIH SKOKOVA: „To se ne dešava ni na utakmicama nižeg ranga“!

Objavljeno: 28.05.23 u 22:55

Istakao je Obradović da je pobeda najbitnija

Košarkaši Partizana slavili su pred svojim navijačima protiv Cedevite rezultatom 85:70 i tako stigli do vođstva u polufinalnoj seriji ABA lige.

Šef stručnog štaba „crno-belih„, Željko Obradović, prokomentarisao je utakmicu i istakao da je glavni cilj ispunjen – pobeda.

Cilj koji smo imali jeste upravo ovo što se dogodilo, da pobedimo utakmicu. Svesni smo da se druga utakmica igra za manje od 48 sati, da nas čeka put autobusom do Ljubljane. Pokušao sam da rasporedim minute imajući u vidu drugu utakmicu. Hvala navijačima za neverovatnu atmosferu koju su večeras napravili.

 

FOTO: Starsport

 

Muku su mučili igrači Partizana na skoku, dozvolivši protivniku neverovatnih 27 ofanzivnih skokova.

Razmišljam da to nije tako, kakav bi tek onda rezultat bio. Pričali smo o tome da su oni, pre svega Omić, ali i ne samo on dobri u skoku. Nisam to vide da neka ekipa toliko skokova upiše. To se ne dešava ni na utkamicama nižeg ranga. Probaćemo da to ne bude tako u drugoj utakmici.

Obradović je posebno pohvalio učlinak Trifunovića, koji je bio tihi junak pobede srpskog tima.

Trifa je odigrao odličnu utakmicu napadački i odbranbeno. Vraćamo se na onu priču, zna koliko mu verujem. Ledej je imao otvorene šuteve, a imali smo i neke šuteve koji nisu izgrađeni. Imali smo i stare boljke da se gleda pas unutra kada su dva igrača slobodna napolju – zaključio je Obradović.

VESTI O PARTIZANU:

2
0

1 Komentara

  1. Zeljko treba da se zapita sta su mu na utakmici radili i gde su bili Lesor i LeDej a i Smailagic! Sva trojica, a pogotovo Lesor su bili daleko ispod svog nivoa i, naravno, to se moralo osetiti u njihovoj mizernoj statistici na ovom mecu. Posebno bih ukazao na ocajnu formu Lesora u celoj seriji sa Derby-jem a i ovim mecom sa Olimpijom.Takodje, niko ne prica i kao da ne primecuje takodje izgubljenu efikasnost Pantera i mozda naseg ponajboljeg igraca u EL, naseg ljubimca Dante-a. Obojica su odigrali celu seriju sa Derby-jem ispod svoj nivoa, pogotovo Panter. I to je ono na cemu Zeljko treba da poradi kako bi ih sve „vratio k spoznavanju prava“!! Sa takvom igrom mi nemamo nikakve sanse sa CZ. Sva je sreca protiv Olimpije da su oni imali ocajan ssut a mi dosta dobar, ali jos uvek ispod naseg nivoa iz EL. Ne daj Boze da su imali pristojan ssut , mi ovu utakmicu ne bi preziveli!
    U Ljubljani ce biti druga prica i moramo se mnogo bolje pokazati, vratiti se na nivo iz EL i pripremiti se za ono glavno a to je serija protiv Cergarke.Raduje forma Nanelija i mladjanog Madara kao i Andjusica i Pappe koji su pokazali da se na njih moze i vise racunati kao na ozbiljan resurs ekipe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter