0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets

NEKADA GA KRITIKOVAO, SADA SE KUNE U NJEGA: ‘Najbolji dodavač, niko nije dobar u reketu kao Jokić!’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.05.23 u 13:22

Svi sada veruju u Jokića i njegov tim.

Denver odmara i čeka boljeg iz serije Bostona i Majamija u velikom finalu NBA lige. Na račun Nikole Jokića sada svakodnevno dolaze brojni hvalospevi, a jedan od onih koji prednjače kada je podrška za srpskog centra u pitanju, jeste Čarls Barkli.

‘Da se vratimo dve sedmice unazad. Slušali smo: ‘Taj Stef Kari je nezaustavljiv’, ‘Voriorsi su tim koji mora da se pobedi na Zapadu’, ‘to šampioni rade’… Dok je Denver igrao protiv Finiksa čuli smo: ‘Čoveče, Nagetsi će ispasti od Sansa’. Sledeće što se desilo, Denver je pobedio i došao na ‘velike, strašne, Lejkerse’ koji tek što su pobedili Voriorse: ‘Oh, ovo će biti najveća titula Lebrona u karijeri’. ‘Biće sjajna priča’ pričali su neki o tome kako su Lejkersi bili 2-10 na početku sezone, a sada se bore za titulu. I onda je Džoker došao i četiri puta ih isprašio… A kad se to desilo, niko ne priča o Denveru! Od oktobra su prvi na Zapadu.’ – rekao je legendarni košarkaš.

Treba podsetiti da Barkli nije baš verovao u kvalitete Jokića pre nekoliko sezona, ali sada mu je velika podrška. Na samom kraju, Barkli je dodao:

‘Držim se svoje prognoze da će Denver osvojiti titulu. Jokić je najbolji dodavač od centara kojeg sam video od vremena Bila Voltona i Breda Doertija, s tim što oni nisu umeli da šutiraju trojke, a i niko od njih nije toliko dobar u reketu kao Džoker. On je neverovatan.’ – zaključio je Barkli.

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter