0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MILOJEVIĆ NAKON POSLEDNJEG MEČA NA KLUPI ZVEZDE: „Mnogo je emotivno“!

Objavljeno: 28.05.23 u 22:35

Emotivan oproštaj za trenera „crveno-belih“

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Novim Pazarom 2:2 u poslednjem kolu Superlige Srbije. Pred punim tribinama stadiona „Rajko Mitić„, igrači i navijači su proslavili osvajanje duple krune a poseban utisak je ostavio vatromet kao i velika bakljada Delija.

Trener Zvezde, Miloš Milojević, vodio je po poslednji put ekipu, pošto će na njegovo mesto doći doskorašnji šef stručnog štaba Makabija, Barak Bahar. Milojević je dao izjavu nakon utakmice i zahvalio se kako igračima tako i navijačima na sjajnoj atmosferi.

Mnogo emotivno je sve ovo. Hvala navijačima, hvala igračima i svima na čitavoj sezoni. Bilo bi lepše da smo danas pobedili, ali ostvarili smo zacrtane ciljeve i drago mi je zbog toga. Preponosan sam na sve što smo uradili, želim Zvezdi da tako nastavi i u sledećoj sezoni. To je energija, to je zajedništvo i ono što Zvezda ima. Ništa lepše od toga ne postoji – rekao je Milojević.

VESTI O ZVEZDI:

Još jednom je pohvalio atmosferu na tribinama.

Nadam se da će i sledeće sezone biti ovako, puna Marakana, jer je totalno drugačije igrati u takvoj atmosferi. Sve ovo je za ponos, poslali smo lepu sliku u svet – zaključio je trener „crveno-belih„.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter