1
Domaći fudbal

FOTO: fkcz

DELIJE PROSLAVILE DUPLU KRUNU: Oproštaj Krstičića i remi Zvezde i Novog Pazara! (VIDEO)

Objavljeno: 28.05.23 u 21:20

Završena je sezona u Superligi Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Novog Pazara remizirali su na stadionu „Rajko Mitić“ 2:2 u okviru poslednjeg, 37. kola MozzartBet superlige Srbije. „Crveno-beli“ su na taj način okončali domaće takmičenje bez ijednog poraza.

Pre samog početka meča, Delije su barjacima i zastavama dočekali svoje ljubimce, a Nenad Krstičić se na poseban način oprostio od Crvene zvezde.

 

 

Nije bilo previše uzbuđenja u prvom poluvremenu. Domaća ekipa je imala kontrolu i veći posed ali nikako nije uspevao da probije zadnju liniju Novog Pazara. Najbolju priliku u prvom delu imao je Mirko Ivanić u prvom minutu ali je lopta završila u spoljnoj mreži pa su Borjan i Slavković ostali nesavladani nakon prvih 45 minuta.

 

FOTO: Starsport

 

Odmah na startu drugog poluvremena, Crvena zvezda stiže do prednosti u 53. minutu. Nakon centaršuta Azarova, loptu izbija defanzivac Novog Pazara a na nju je natrčao i raspalio Gejlor Kanga, koji je postigao 10. gol ove sezone u dresu šampiona Srbije.

 

 

Taman kada se činilo da će domaćin preuzeti potpunu kontrolu, gosti iznenada stižu do izjednačenja u 60. minutu. Kanga je izgubio loptu u opasnoj zoni a Miljan Momčilović postiže svoj prvi gol u dresu Novog Pazara. Sa nekih 20-ak metara iskosa, uputio je razoran udarac a Borjan je svojim pokušajem odbrane samo ulepšao gol.

 

 

Igrao se 71. minut kada je Zvezda stigla do nove prednosti. Kanga je centrirao iz prekida a Stefan Leković postiže glavom za svoj prvenac u „crveno-belom“ dresu.

 

 

Nije dugo trajala prednost domaćih, pošto je tri minuta kasnije upravo Leković zaspao u odbrani a odličan centaršut Gavrića, Slobodan Stanojlović pretvara u gol.

 

 

U 80. minutu navijači Crvene zvezde priredili su vatromet i veliku bakljadu, kojom su proslavili duplu krunu. Meč je zbog slabe vidljivosti prekinut na 10-ak minuta a u nastavku nije bilo većih uzbuđenja pa su timovi podelili bodove.

 

 

VESTI O ZVEZDI:

4
1

1 Komentara

  1. Ostao neki sitniš da dodje na ko zna koju proslavu koje počinju jos pre početka prvenstva. Sad ce LŠ pa sledi futanje, uživajte…..

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter