0
Domaći fudbal

Foto: Radnički Niš

VREME JE ZA NAPLATU STARIH DUGOVA: Radnički iz Niša u baražu protiv starog poznanika! (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.23 u 23:50

Da li je vreme za osvetu?

Fudbaleri Radničkog iz Niša su u poslednjem kolu Mozzart Bet Superlige Srbije poraženi od ekipe Kolubare rezultatom 2:1 i ispustili drugu meč loptu da obezbede opstanak među elitu. Prvu priliku za to propustili su u prošlom kolu kada su izgubili na ‘Čairu’ od Spartaka iz Subotice rezultatom 1:0. Lazarevčani su poveli golom Đuranovića u 79. minutu, a tim Dragana Šarca je izjednačio golom Miljana Škrbića pet minuta kasnije. Tačku na susret stavio je Ćosić u 93. minutu i ugasio nade Nišlijama.

Radnički će u baražu igrati protiv ekipe Inđije, koja je remizirala 1:1 sa Radničkim iz Sremske Mitrovice i tako obezdebili borbu za plasman u viši rang. Inače ovo nije prvi put da se ova dva tima sastaju u baražu. Vratimo se u 2008. godinu i mračnog perioda na ‘Čairu’. Dug period su Nišlije provele u nižim rangovima, a te 2008. godine su fudbaleri sa severa Srbije u baražu Prve lige Srbije savladali tim iz Niša, koji je tada ispao u Srpsku ligu Istok. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter