0
ATP

FOTO: STARSPORT

VILANDER PORUČUJE: ‘Kada Novak počne da pobeđuje u Parizu, biće vam jasno zašto je favorit za titulu!’

Objavljeno: 27.05.23 u 15:50

Šveđanin veruje u uspeh srpskog asa!

Čuveni švedski teniser i dugogodišnji analitičar i sportski komentator Eurosporta, Mats Vilander, izneo je očekivanja uoči samog početka Rolan Garosa.

Vilander smatra da su glavni favoriti za osvajanje drugog grend slema u sezoni Novak Đoković i Karlos Alkaraz.

FOTO: STARSPORT

 

-Dva favorita su za mene Karlos Alkaraz i Novak Đoković, a onda stoje petorica iza njih: Holger Rune, Stefanos Cicipas, Danil Medvedev i možda malo iza Kasper Rud i Andrej Rubljov. Kada turnir počne i Novak krene da pobeđuje biće jasno zašto je on favorit. Ali pošto nema Rafe mnogo toga je mnogo više otvoreno nego ranije. Mi zaboravljamo najveće tenisere sveta brzo jer su grend slemovi veći od njih i veći su od bilo koga ko će ikada igrati – kazao je Šveđanin i dodao:

-Karlos Alkaraz je imitacija Federera, Nadala i Đokovića i to u jednom igraču! To je nešto što ne smemo da zaboravimo. A možda najveći favorit iz senke je Holger Rune jer je tako mlad i očigledno kvalitetan i samopouzdan. Jasno je da nismo od njega videli najbolji tenis koji može da igra, ali ga možda ovde vidimo – poručio je Vilander.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter