0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

RAZOTKRIJTE MIT I POGLEDAJTE ŠTA SE NALAZI NA VRHU OLIMPA

Objavljeno: 27.05.23 u 10:28

Nekada su tu živeli bogovi, a sada možete da postanete deo legende.

Grčka mitologija je skup mitova koji vode poreklo iz antičke Grčke, a bave se poreklom i prirodom sveta, životom i aktivnostima božanstava, heroja, i mitoloških bića. Planina Olimp predstavlja dom dvanaest olimpijskih bogova, najvažnijih bogova grčkog Panteona, kojim suvereno vlada Zevs, dok podzemlje pripada njegovom bratu, Hadu.

Hadovo carstvo se često naziva njegovim imenom, pa se može reći da su Olimp i Had sušte suprotnosti, poput svetla i mraka. Ove dve zavađene strane se kroz mitologiju često sukobljavaju, a kako izgleda kad do toga dođe možete pogledati na Olympus Hades Megaways, najnovijoj 6×7 slot igri sa 117.649 dobitnih linija, koja je ujedno i nova Igra nedelje u AdmiralBet online slot klubu. Kad god bi došlo do okršaja bogova, stari Grci su strepeli, ali sada nema potrebe za time, jer jedan spin na novom iSoftBet slotu igračima može da uveća dobitak i do 20.000 puta, dok 50 igrača koji do 28. maja do ponoći izvrte najviše spinova na navedenoj igri očekuje 50 bespletnih spinova za istu.

Besplatne spinove mogu da osvoje svi igrači koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i možete je u par klikova kompletirati ovde ili preuzimanjem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije sa ovog linka. Svim novoregistrovanim igračima sleduje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Pored toga, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Posetite sajt ili otvorite aplikaciju, zaigrajte novu Igru nedelje i pretvorite mitove u stvarnost!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter