0
Domaći fudbal

head coach Slavoljub Djordjevic (C) during the Partizan v Radnik Surdulica - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RADNIK MOŽE DA OBEZBEDI DIREKTAN OPSTANAK U SUPERLIGI: Nakon očajnog starta imaju priliku o kojoj su tada sanjali!

Objavljeno: 27.05.23 u 11:23

Bio bi to ogroman uspeh.

Fudbaleri Radnika iz Surdulice sastaće se sa ekipom Spartaka iz Subotice u psolednjem kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. Tim sa juga Srbije, koji je na polusezoni imao svega 8 bodova, došao je u priliku da direktno obezbedi opstanak, što je veliki uspeh za fudbalere na čelu sa trenerom Slavoljubom Đorđevićem.

Pred ovaj susret, koji se igra od 17 časova, upravo je Đorđević istakao da će njegov tim dati sve od sebe za trijumf. Pored toga, napomenuo je da bi opstanak u ligi za njega bio identičan uspehu, kada je sa Radnikom bio 6. u Superligi Srbije.

– Pred nama je poslednja utakmica u sezoni. Samo mi, mislim na moj stručni stab i igrače znamo kroz šta smo prošli tokom prethodna tri meseca. Želim da im čestitam na posvećenosti obavezama i trudu koji su uložili. U utakmicu sa Spartakom ulazimo u situaciji da imamo obezbeđen baraz i priliku da izborimo opstanak direktno. Ne zavisi sve od nas, pitaju se i drugi. To ne menja nista u našem pristupu, isprsićemo se koliko god možemo – počeo je Đorđević i dodao:

– Subotičani su sjajno odigrali plej-aut i pod vođstvom kolege Milanovića obezbedili opstanak. Imaju fantastican tim. Hrstić, Srecković, Ado, Simura su igraci koje bi svaki trener poželeo u svom timu. Mi ćemo pokusati da iskoristimo i najmanju šansu ako nam se ukaže. Podsetiću vas da smo na polusezoni imali osam bodova. Moji igrači su zasluzili sve pohvale i siguran sam da će i sutra dati sve od sebe. Ako izborimo opstanak bice to istorijski uspeh u rangu onog koji sam ostvario u prethodnom mandatu u Surdulici kada smo bili šesti i igrali polufinale Kupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter