0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

PUAČA NEZADOVOLJAN ZALAGANJEM SVOG TIMA: ‘Oni su igrači Superlige i mora to da pokažu na terenu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.23 u 22:35

‘Zmajevi’ nisu uspeli da sezonu završe trijumfom.

Fudbaleri Voždovca su gostovali u Humskoj ekipi Partizana u poslednjoj rundi ovogodišnjeg izdanja Mozzart Bet Superlige Srbije i doživeli su poraz rezultatom 2:1. Izabranici Nikole Puače su ove takmičarke godine pokazali da su odličan tim, bez obzira što imaju najmlađu ekipu u ligi. Uprava Voždovca je napravila sjajan posao, radeći na promociji mladih igrača.

Nakon ovog susreta trener ‘zmajeva’ Nikola Puača je rekao da su njegovi igrači ovu utakmicu odigrali kao da je poslednje kolo, a ne kao da je obična utakmica i da je to za njega neprihvatiljivo.

-Odigrali smo tako kao da je kraj sezone, a ne kao da je još jedna normalna utakmica, pogotovu prvo poluvreme, što je za mene neprihvatljivo. Način na koji su igrači izašli da igraju prvo poluvreme da potroše utakmicu i da idu na odmor, da li su mladi ili stari igrači, ne sme niko tako da se ponaša. – započeo je.

Istakao je da je ovu lekciju i da ovako nešto nikada više neće ponoviti na treningu, a ne na prvenstvoj utakmici.

-Nadam se da nam je ovo lekcija koju ćemo da naučimo i da nikada više ne ponovimo na treningu, a ne prvenstvoj utakmici, protiv jednog od dva najveća kluba u zemlji. Ne bih ja odvajao igrače na mlađe i stare, oni su igrači Superlige i mora to da pokažu na terenu, to im nije nikakvo opravdanje. Generalno sezona je bila uspešna, ja sam zadovoljan. – naveo je Puača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter