0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Vozdovac at stadium FK Partizan (JNA) on May 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POBEDA PARTIZANA ZA KRAJ KOŠMARNE SEZONE: Crno-beli sa minimalnom razlikom savladali Voždovac!

Objavljeno: 27.05.23 u 20:57

Pobeda za kraj sezone

Fudbaleri Partizana  su upisali pobedu na svom terenu u 37. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije nad Voždovcem 2:1 čime su okončali ovu sezonu.

Od samog starta utakmice tempo su diktirali crno-beli koji žele da se pobedom oproste od ove košmarne sezone u srpskom prvenstvu.

Ključni momenat drugog poluvremena bio je 26. minut kada je Fuseni Dijabate postigao prelep pogodak sa ivice kaznenog prostora.

Krilni igrač Partizana se odlučio na šut, a lopta je zaista na lep način ušla u mrežu Krunića, koji je ostao potpuno nemoćan.

U 35. minutu rezultat je već bio 2:0 u korist crno-belih. Nakon sjajne akcije domaćina lopta je stigla do Meniga koji je preciznim udarcem duplirao prednost Partizana.

U drugom poluvremenu je izuzetnu priliku imao Rikardo Gomeš, kada je izbacio Krunića na golu Voždovca, ali se potom spetljao i golman je uspeo da pokupi njegovu loptu i spreči siguran pogodak.

U 78. minutu pretio je Samed Baždar, koji je pokušao šutem iz dalijne da postigne pogodak, ali nije uspeo u tome.

Veliki kiks odbrane Partizana u 80. minutu kada Teodorović trese mrežu Popovića veoma lepim udarcem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter