0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN VEČERAS IGRA POSLEDNJU UTAKMICU U SEZONI: Crno-beli dočekuju Voždovac, apsolutni su favoriti!

Objavljeno: 27.05.23 u 08:21

Utakmica nema rezultatski značaj.

Fudbaleri Partizana će večeras od 19 časova dočekati ekipu Voždovca u psolednjem 37. kolu plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije. Crno-belim ovim duelom zatvaraju jednu od najneuspešnijih sezona u novijoj istoriji, jer su takmičenje završili na četvrtoj poziciji.

I pored toga, trener Partizana Igor Duljaj napomenuo je da će njegov tim ići na pobedu. Naš beting partner efbet, nudi bogatu ponudu na ovu, ali i na sve utakmice iz svih svetskih liga.

Kvota na trijumf crno-belih iznosi 1.21, dok je na nerešen ishod ponuđen koeficijent 7.60. Ako želite da se kladite na pobedu Voždovca, možete do učiniti na ponuđenu kvotu 16.

*kvote su podložne promenama*

– Očekujem da izađemo motivisani, dres Partizana je izuzetno težak, bez obzira u kakvoj situaciji. Kultura Partizana nalaže da uvek idemo na pobedu, bez obzira da li smo u lakoj ili teškoj situaciji. Želimo da osvojimo tri boda, a važno je da to uradimo uz lepu i dobru igru – rekao je Duljaj pred poslednju utakmicu u sezoni.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter