4
Domaći fudbal

FOTO: ognjen_vranjes instagram screenshot

OVAKO JE VRANJEŠ GOVORIO O CRNO-BELIMA: ‘Mrzim Partizan iz dna duše! Klempavom Nađu želim da ga što pre oteraju!’ (FOTO)

Objavljeno: 27.05.23 u 15:22

Društvene mreže ‘gore’!

Prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku biće iskusni defanzivac, Ognjen Vranješ. Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine dogovorio je sve uslove, te se očekuje da već u ponedeljak stigne u Beograd kako bi obavio lekarske preglede, prenosi Telegraf.

Ovaj transfer je već podigao veliku prašinu, s obzirom da je Vranješ na startu karijere branio boje večitog rivala, Crvene zvezde. 

U toku 2014. godine Ognjen je izvređao tadašnjeg sportskog direktora Partizana, danas asistenta šefa struke Igora Duljaja, Alberta Nađa. 

FOTO: STARSPORT

 

Upravo je Nađ oktrio da je štoper tada nuđen crno-belima, ali da nije spisku prioriteta, što je izazvalo brzu reakciju Vranješa.

-Mrzim Partizan iz dna duše, a klempavom Nađu želim da ga što pre oteraju – istakao je Vranješ, da bi nedugo zatim objasnio izjavu zbog koje se našao na udaru navijača:

– Uopšte ne želim da trošim reči na taj klub i tog čoveka. Iz dosade sam napisao da sam na pragu Partizana jer sam znao da će to proizvesti komentare. Onda su iz tog kluba rekli da sam im nuđen, ali da im nisam opcija. To me je mnogo iznerviralo. Napisao sam to što sam napisao i Nađ je dobio ono što je zaslužio. Možda sam preterao, trebalo je da budem malo kulturniji, ali ne kajem se. Na pretnje internet navijača i njihove komentare uopšte ne želim da obraćam pažnju – poručio je tada Ognjen Vranješ.

6
24

4 Komentara

  1. Kakav propalica. Pa nismo valjda spali na ovo? Priča se da su se i neki od igrača pobunili.
    Uprava napolje zajedno sa ovim budaletinom!

    3
    0
    Odgovori
  2. Omar “Mrzim Partizai iz dna duše” Vranješ potpisao za Franjovce..
    AHA HA HA HO HO HO HO
    Pa koji ste vi beskičmenjaci bando Franjevačka!

    3
    3
    Odgovori
  3. Partizai sado-mazo tim!
    Volu kad ih Ciganji rnjaju pa posle da potpišu te pa ih kao preobrate..Što bi rekli naši ljudi “prod’o veru za večeru”..

    2
    2
    Odgovori
  4. Aaaaaaa,pa poznato je koliki beskičmenjaci su Franjevci i koliko vole da potpisuju „Zvezdine“ otpatke..Sad će opet da trube kako je u pitanju okoreli navijač Franjevačkog čeda,kako ustvari nije ni igrao za Zvezdu i kako su ove izjave fatamorgana..

    2
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter