4
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

MERAKLIJA ZAPRETIO IGRAČIMA RADNIČKOG: ’Sve ću da vas bijem!’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.23 u 21:20

Crni dani na ’Čairu’

Danas od 17 časova u Lazarevcu su fudbaleri Radničkog iz Niša igrali su odlučujuću utakmicu u borbi za opstanak u Mozzart Bet Superlige Srbije, ali nažalost nisu uspeli, jer je ih ekipa Kolubare savladala rezultatom 2:1. Ovo je ujedno prva pobeda Lazarevčana u plej-autu.

U prošlom kolu su imali prvu meč loptu protiv Spartaka iz Subotice, ali su poraženi na svom ’Čairu’ 1:0, a sada su isputili i drugu. Nakon susreta, čuvene ’Meraklije’ su očitale lekciju svojim oigračima, a jedan od njih je imao šta da im poruči.

Kako vas nije sramota bre, neću da ćutim. – započeo je.

Nakon toga su usledile ozbiljne pretnje.

Zadnja opomena, evo ja vam se kunem, zadnja opomena! Svima do jednog! Sledeći put ću da vas bijem! Sve ću da vas bijem! Verujte mi to. – istakao je.

14
25

4 Komentara

  1. Kuci sinko pa tamo da bijes… Roditelje, zenu, decu… A ove iz fk jadnicki vec gospod ubio, tu leka nema… Druga liga, od stadiona da se napravi pijaca i toliko… Kad tim vodi toncev i svi ostali koji nisu nislije sta ocekujes?

    3
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter