0
Evroliga

Nikola Milutinov Evroliga, Euroleague basketball, kosarka, Crvena Zvezda - CSKA, Beograd, Srbija, Oktobar 22, 2020. 22.10.2020. foto: Djordje Kostic / STARSPORT

JEDNA FOTOGRAFIJA JE PROBUDILA MAŠTU CRVENO-BELIH: Milutinov stigao u glavni grad i oduševio navijače! (FOTO)

Objavljeno: 27.05.23 u 08:49

Opušta se nakon naporne sezone.

Srpski košarkaš Nikola Milutinov, završio je sa svojim obavezama u Rusiji, makar za ovu godinu, pa je kao prvu destinaciju za odmor izabrao Grčku. Upravo tamo, proveo je vreme sa najkorisnijim igračem Evrolige Sašom Vezenkovim, što je dodatno podgrejalo priče o njegovom potencijalnom doalsku u Olimpijakos.

FOTO: Instagram/Screenshot

Podsećamo, Srbinu na leto ističe ugovor sa Moskovljanima, a prema najavama mnogih medija, on bi mogao da se vrati u Olimpijakos. Te navode preneo je poznati portal Jurohups, uz napomenu da je Srbin ponuđen i Virtusu iz Bolonje, koji je za sada neodlučan.

Tokom svoje karijere, Milutinov je nastupao u Olimpijakosu, gde je pokazao da je jedan od najboljih centara Evrope, što ga je kasnije dovelo i u CSKA.

Za očekivati je da se Milutinov više neće zadržavati u CSKA, već da će potražiti angažman u Evroligi, a nema sumnje da će mnoštvo timova stati u red za njegov transfer.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter