0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Inter

IGRAĆE SE NA ‘MEACI’ LŠ I NAREDNE SEZONE: Inter bolji od Atalante!

Objavljeno: 27.05.23 u 22:55

Dramatična završnica.

Fudbaleri Intera su u 37. kolu italijanske Serije A dočekali Atalantu od 20 časova i 45 minuta, a ostvarili su trijumf rezultatom 3:2 i osigurali plasman u Ligu šampiona i naredne sezone. Tim Simonea Inzagija je vodio 2:0 već nakon 5 minuta igre, kada je prvo Lukaku bio precizan u prvo minutu, a zatim dva minuta kasnije i Barela. Gosti iz Bergama su uspeli da smanje prednost u finišu prvog dela pogotkom Pašalića u 36. munutu.

U drugom delu nastavili su ‘neroazuri’ sa sjajnom igrom, stvarali šanse, a to im se isplatilo u 77. minutu kada je na asistenciju Brozovića precizan bio Lautaro Martinez koji proradi kada je najviše potrebno. Mini dramu je režirao Luis Muriel koji je u 91. minutu smanjio na 3:2 i ostavio navijače plavog dela Milana da strepe do kraja, međutim, upseli su fudbaleri Intera da se odbrane i ostvare važnu pobedu.

Inter je sada na drugoj poziciji sa 69 bodova uz utakmicu više u odnosu na Lacio koji imao bod manje, a naredni susret igraju protiv Torina u gostima. Što se tiče Atalante, ona će u Ligu Evrope, zauzimaju petu poziciju sa 61 bodom, a sledeče kolo če odmeriti snage sa MonzomBergamu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter