0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

EDO MURIĆ: ‘Sjajan ambijent u Areni je dodatni motiv za nas! Ako nam se ukaže prilika zgrabićemo je sa obe ruke!’ (FOTO)

Objavljeno: 27.05.23 u 13:50

Slovenac protiv bivšeg kluba traži plasman u finale!

U okviru prvog meča polufinalne serije plej-ofa Admiral bet ABA lige košarkaši Partizana dočekuju tim Cedevita Olimpije. Utakmica u beogradskoj ‘Štark Areni’ zakazana je za nedelju, u terminu od 19 časova i 30 minuta.

Uoči susreta očekivanja je izneo istaknuti član aktuelnog šampiona Slovenije i momak koji je nekada branio crno-bele boje, Edo Murić.

FOTO: STARSPORT

 

-Igramo protiv ekipe koja je osvojila pol poziciju u ABA ligi, protiv ekipe koja nije imala dovoljno sreće i koncentracije da stigne do finalnog turnira Evrolige. Partizan će imati ogromnu podršku navijača, a sjajan ambijent koji stvaraju navijači kluba za koji sam igrao, biće dodatni motiv i za nas da pružimo maksimum -istakao je Murić i nastavio:

-Izuzetno cenimo Partizan, znamo da nas očekuje izuzetno zahtevna serija. Partizan je favorit, ali ove sezone smo ostvarili po jednu pobedu u ABA ligi, po nekom nepisanom pravilu igramo ujednačene utakmice, pa se nadam i verujem da će tako biti i u seriji koja sledi. Ukoliko se ukaže prilika da stignemo do iznenađenja i finala, zgrabićemo je sa obe ruke – zaključio je reprezentativac Slovenije. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter