0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

DULJAJ NAKON ZAVRŠETKA SEZONE ZA ZABORAV: ‘Što se tiče moje budućnosti, to ćemo videti u toku sledeće nedelje!’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.23 u 22:09

Loša takmičarka godina za ‘crno-bele.

Izabranici Igora Duljaja su u poslednjem kolu na stadionu u Humskoj dočekali Voždovac u poslednjem kolu Mozzart Bet Superlige Srbije i ostvarili trijumf rezultatom 2:1. Ovaj meč nije imao rezultatski značaj, pošto ni ‘crno-beli‘, a ni ‘zmajevi‘ nisu moglu ni gore ni dole na tabeli. Partizan je završio sezonu na čak četvrtoj pozciji, dok je tim Nikole Puače zauzeo sedmu poziciju.

Ovo će svakako biti sezona za zaborav u ‘crno-belom’ taboru, a svoj sud o svemu dao je i strateg Partizana Igor Duljaj. On je nakon susreta rekao da su igrali protiv najmlađe ekipe u ligi i da se to mora poštovati.

-Mogu jednim delom da bude zadovoljan posebno u prvom poluvremenu gde smo pored dva gola imali još dosta prilika da postignemo i teći i četrvrti. Igrali smo protiv najmlađeg tima u ligi, to moramo da poštujemo, tim koji želi da igra fudbal, ja to veoma poštujem, samo neka nastave tim putem. – započeo je.

Dodao je da je u drugom poluvremenu ubacio mlade igrače kako bi ih uporedio sa igračima Voždovca.

-U drugom poluvremenu sam ubacio mlade igrače da vidim kako oni mogu da izgledaju, da ih uporedim sa igračima iz Voždovca, naravno razlika je velika, jer igrači Voždovca već imaju određenu taktiku igraju. Moji mladi igrači koji su ušli, nisu imali tu sreću da odigraju dosta utakmica, dao sam im priliku. Ovo prilikom bih čestitao Stjepanoviću na debiju. – nastavio je strateg ‘crno-belih’.

Dotakao se i svoje budućnosti u klubu i poručio je da treba da se napravi detaljna analiza.

-Što se tiče moje budućnosti to ćemo videti u toku sledeće nedelje, treba da se napravi neka dobra analiza. Da li neko može da bude zadovoljan četvrtom mestu, ne. Da li neko može da bude zadovoljan trećim mesto, ne. Da li neko može da bude zadovoljan takođe drugim mesto, ne. Moramo da znamo pod koji smo bili okolnostima, ne postoji nikakav alibi, ako je bila moja odgovornost, ona stoji, ja sam spreman da je prihvatim, ako sam ja problem, to je najlakše rešiti. – istakao je Duljaj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter