0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Borussia Dortmund

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Fudbaler Dortmunda na pragu Reala! (FOTO)

Objavljeno: 26.05.23 u 15:35

Vruće leto nas očekuje.

Još samo malo i završava se još jedna sezona u kojoj smo mogli da vidimo razna uzbuđenja, naravno i razočarenja, uspone i padove. Svaka takmičarka godina nam donosi nešto novo, neko iznenađenje koje nas ostavlja bez daha, pa tako i ova. Real Madrid je ove sezone razočarao što se tiče La Lige, jer su prepustili Barseloni naslov prvaka, ali su spasili sezonu osvajanjem Super kupa Španije i Kupa Kralja. Iz prestonice Španije su već krenuli u rekonstrukciju tima i podmlađivanju veznog reda.

Kako navodi španska ‘Marka’ Džud Belingem je doneo konačnu odluku gde će nastaviti karijeru. Mladi Englez odabrao je Real Madrid,  kasa Dortmunda biti punija za 100.000.000. Oni su naveli da je Belingem imao bolje finansijske ponude, ali da je njegov prioritet da zaigra za Real Madrid.

FOTO: Twitter/ Borussia Dortmund

-Kao što se dešavalo tokom pregovora sa nekim drugim igračima poslednjih godina i Džud Belingem je imao bolje finansijske ponude, ali njegov prioritet bio je da zaigra za Real Madrid. Englez se, dakle, neće nalaziti u prvoj platnoj grupi madridske svlačionice gde su Azar, Kros, Modrić, Benzema, Alaba i Vinisijus Žunior. To je nešto što će doći s vremenom. – istakla je ‘Marka’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter