2
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic FK Crvena Zvezda pocetak priprema za prolecni deo Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on January 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TERZIĆ NAKON DUPLE KRUNE: ‘Uveliko razmišljamo o Ligi šampiona – Milojević je vojnik Crvene zvezde!’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.23 u 14:27

Ima razloga da bude zadovoljan!

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su novi trofej Kupa Srbije, nakon što su u finalu savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 2:1, posle preokreta. Vodili su Brđani sa 0:1, nakon fenomenalnog pogotka Docića iz kornera u 21. minutu, ali je preokret crveno-belima doneo Aleksandar Pešić sa dva pogotka u drugom poluvremenu. Dan nakon velikog uspeha, oglasio se i prvi čovek Crvene zvezde, Zvezdan Terzić:

FOTO: Starsport

„Zadovoljstvo je ono što preovladava dan posle istorijske treće duple krune u nizu. Zvezda nastavlja da obara rekorde i podiže standarde u svakom smislu te reči, od kvaliteta samog fudbala do rezultata na terenu. Uveliko već razmišljamo i o takmičenju u Ligi šampiona. Želim da se zahvalim igračima na fenomenalnom odnosu tokom cele sezone i stručnom štabu na posvećenom radu, a Milošu Milojeviću zato što se pokazao kao pravi vojnik Crvene zvezde i zaslužio je da ima duplu krunu. Iza nas je istorijska sezona, moramo da budemo ponosni na postignute rezultate. Velike promene su se desile krajem avgusta, ekipa je morala da se prilagodi drugačijoj filozofiji novog šefa stručnog štaba.“ – rekao je Terzić i potom dodao:

„U tim momentima su pokazali koliko vrede, zajedništvo i zašto su već godinama dominantni u Srbiji. Primarni ciljevi su bili osvajanje nacionalnog prvenstva i Kupa Srbije, ostvarili smo ih i to izuzetno ubedljivo. Ceo klub je pokazao, kao i igrači da smo iz godine u godinu na višem nivou i verujem da će baš zbog toga mnogo publike doći da pozdravi ovu ekipu u finalnom meču u nedelju. Crvena zvezda je prva u Evropi obezbedila grupnu fazu Lige šampiona, moramo da budemo svesni veličine tog uspeha. Na navijačima je da dođu u nedelju i pozdrave šampione, koje će sledeće sezone gledati u najkvalitetnijem evropskom takmičenju. Zahvalio bih se i svojim najbližim saradnicima, nas naporan rad tek očekuje sa željom da navijači budu u septembru ponosni na ekipu koja će Zvezdu predstavljati u Evropi.“ – zaključio je Terzić.

4
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter