0
Fudbal

head coach Ilija Stolica (C) Aleksandar Lutovac Fousseni Diabate (R) Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STOLICA NAŠAO NOVI ANGAŽMAN: Bivši trener Partizana ponovo zaposlen!

Objavljeno: 26.05.23 u 10:39

Nije se proslavio u Humskoj.

Partizan je ovu sezonu krenuo jako loše, a najvećeg krivca za to veliki broj navijača video je u Iliji Stolici koji je na klupi kluba iz Humske proveo nešto više od mesec dana, koju je napustio nakon eliminacije od Larnake.

Nekadašnji šef struke crno-belih, posao je dobio u Treničinu, slovačkom prvoligašu.

Velika mi je čast što sam postao trener Trenčina. Dugo pratim ovaj klub i svideo mi se još dok sam radio u Partizanu. Imao sam priliku da ispratim revanš sa Steauom leta 2015, kad je rumunski tim dobio prvi meč 2:0, da bi u revanšu Trenčin anulirao prednost ekipe iz Bukurešta posle samo 20-ak minuta. Bio sam očaran učinkom tog sastava. Iznenadilo me je koliko je hrabar i posvećen“, rekao je Stolica na predstavljanju.

Prethodni angažman u inostranstvu mu je trajao samo pet utakmica, u Olimpiji iz Slovenije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter