0
Tenis

Players of Serbia from left team captain Viktor Troicki, Filip Krajinovic, Laslo Djere, Hamad Medjedovic, Miomir Kecmanovic and Nikola Cacic Qualified for the Davis Cup Finals after the 2023 Davis Cup Qualifier match between Norway and Serbia at Oslo Tennisarena, on February 04, 2023 in Oslo, Norway. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SRBI SAZNALI PROTIVNIKE U PARIZU: Đere ide na Rubljeva, Olga protiv Ukrajinke, a Kecmanović se bori sa Italijanom!

Objavljeno: 26.05.23 u 19:58

Solidan žreb za naše predstavnike.

Srbija je nakon kvalifikacija za Rolan Garos, dobila 2 predstavnika u glavnom žrebu, jer su Hamad Međedović i Olga Danilović prevazišli sve prepreke. Nakon toga, održan je i žreb za Grend slem u Parizu, koji počinje u nedelju.

Olga Danilović će se na startu takmičenja sastati sa Katerinom Baindl iz Ukrajine, koja trenutno zauzima 80. mesto na WTA listi. Srpska teniserka je u sjajnoj formi jer je pre ovih kvalifikacija osvojila ITF turnir u Madridu.

Sa druge strane Hamad Međedović će se u prvom kolu Rolan Garosa sastati sa Amerikancem Markosom Đironom. On je trenutno 74. teniser sveta, a u slučaju trijumfa Međedović će se sastati sa boljim iz duela LehečkaŠtruf.

Što se tiče Miomira Kecmanovića, njegov prvi protivnik biće italijanski teniser Andrea Vavasori, koji je 148. na ATP listi. Kecmanović je trenutno 31. teniser sveta, a u ovom susretu je favorit.

Laslo Đere nije imao sreće, jer će se u prvom kolu sastati sa Andrejom Rubljovim, dok će Dušan Lajović odmeriti snage sa Žangom. Svog protivnika dobio je i Filip Krajinović, a on će se sastati sa Tijafoom, 12. teniserom sveta.

Podsećamo, Novak Đoković će na startu Rolan Garosa odmeriti snage sa Aleksandrom Kovačevićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter