0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

ŠARAC PRED SUSRET SA KOLUBAROM: ‘Sve sem tri boda za nas ništa ne znači!’

Objavljeno: 26.05.23 u 12:26

Dramatična završnica sezone.

Fudbaleri Radničkog iz Ništa gostuju Kolubari u subotu od 17 časova u poslednjem kolu plej-aut Mozzart Bet Superlige Srbije u odlučujućem susretu u borbi za opstanak. Tim sa Čaira nije iskoristio prvu meč loptu protiv Spartaka iz Subotice jer su poraženi 1:0 i da pred svojim navijačima osiguraju SLS i naredne sezone.

Možda je ohrabrujuće za Nišlije to da je Kolubari oduzeto devet bodova zbog nameštanja utakmica i sada su praktično ispali iz lige, jer su poslednji na tabeli. Radnički je prema novom stanju na poziciji iznad zone baraža sa 35 bodova, ali opet, mora da ostvari trijumf kako bi izbegao baraž.

Pred ovu utakmicu na konferenciji za štampu govorio je šef stručnog štaba Radničkog Dragan Šarac i rekao da se sve svelo na ovu utakmicu i da moraju da uđu motivisani.

-Svi smo svesni šta nas očekuje, poslednja utakmica, 90 minuta. Sve se svelo na ovu utakmicu. Moramo da uđemo jako motivisano u ovu utakmicu, jer sve sem pobede za nas ne znači ništa. Isključivo se orjentišemo na tri boda, ućićemo maksimalno angažovano, vežbali smo ova dva, tri dana koliko smo imali, da se pripemimo za ovu utakmicu. – započeo je.

Istakao je da ih očekuje teška utakmica i da imaju određenih kadrovskih problema.

-Očekuje nas teška utakmica, Kolubara je dobar tim, to je pokazala na zadnjoj utakmici protiv Surdulice gde je stvorila mnogo dobrih šansi. Mi imamo nekih kadrsovskih problema, Maka je imao potrez mozga, Frej je povređen, Etongu takođe, ali svi igrači koji dobiju šansu daće maksimum da probamo da dođemo do cilja, a to je tri boda u Lazarevcu. – zaključio je Šarac.

Medijima se obratio i igrač Nišlija Stefan Marjanović i kazao da nema puno kalkulacija i da idu po tri boda.

-Imali smo meč loptu protiv Spartaka da ove nedelje budemo mirni, ali izgleda da mi cele sezone volimo da idemo težim putem i verovatno zbog te će biti slađe sve na kraju. Nema puno kalkulacija, idemo na tri boda. Kolubara je jedna čvrsta organizovana ekipa, spoj mladosti i iskustva. Tu od starijih bih izdvojio Đuranovića i Nikolića, a od mlađih Bakića i Popovića, ali sve sem tri boda ne dolazi u obzir. – naveo je Marjanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter