0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

Puača pred meč sa ’crno-belima’: ’Važno je da budemo motivisani i organizovani i da pokažemo koliko smo dobri!’

Objavljeno: 26.05.23 u 13:09

Mladi strateg opstimističan.

U poslednjem kolu Mozzart Bet Superlige Srbije u Humsku stiže Voždovac u subotu od 19 časova. ’Zmajevi’ su pokazali da su mlada i kavlitetna ekipa i da mogu da se nose sa svim protivnicima, kao i u prošlom kolu protiv Čukaričkog kada su remizirali rezultatom 2:2 i zakomplikovali ’brđanima’ borbu za drugu poziciju.

Pred ovaj susret govorio je trener Voždovca Nikola Puača, koji je istakao je da im je cilj da ponove kvalitet igre iz susreta sa Čuaričkim.

-Utakmica sa Partizanom nam je poslednja u sezoni i osnovni cilj nam je da ponovimo kvaliter igre iz susreta sa Čukaričkim. Ukoliko uspemo u tome verujem da možemo da u najmanju ruku ostanemo neporaženi. – započeo je.

Dodao je da očekuje da protiv kvalitetnog protivnika pokažu koliko su dobri.

Važno nam je da budemo motivisani, organizovani, da pokažemo da smo takmičari, bez obzira u kom momentu se sastajemo i što nijedna od ekipa ne može da promeni svoj položaj na tabeli. Očekujem da protiv kvalitetnog protivnika pokažemo koliko smo i sami dobri. – zaključio je Puača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter