0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLEDNJE KOLO DONJEG DELA SLS NAM DONOSI UZBUEĐENJE: Borba do poslednjeg sudijskog zvižduka! (FOTO)

Objavljeno: 26.05.23 u 13:39

Dramatična završnica.

Došli smo do kraja dugog putovanja Mozzart Bet Superlige Srbije i osvrnućemo se na donji deo tabele, jer je u gornjem praktično sve rešeno. Do pre nedelju dana je bila sasvim drugačija situaciju, a sada skoz drugačiju. jer su Kolubari oduzeti bodovi, tačnije devet. Lazarevčani se sada nalaze na poslednjem mestu i za njih je sve rešeno, kao i za Mladost GAT iz Novog Sada.

FOTO: Starsport

Ali, timovi koji nisu sigurni su Radnički Niš, Mladost Lučani, Javor i Radnik SurdulicaTim sa Čaira gostuje baš u Lazarevcu i ranjenoj ekipi Kolubare. Izabranici Dragana Šarca imaju samo imperativ pobede i nijedan drugi rezultat ne dolazi u obzir, jer bi onda morali u baraž. Imale su Nišlije meč loptu protiv Spartaka iz Subotice, ali su poraženi na svom stadionu rezultatom 1:0, a Subotičani su obezbedili opstanak ovim trijumfom.

FOTO: Starsport

Javor iz Ivanjice gostuje u Kruševcu ekpi Napretka, koja je već odavno sigurna na devetoj poziciji sa 39 bodova, praktično nedodirljivi. Tim iz Ivanjice se nalazi na 13. mestu onom koje vodi u baraž, ali i slučaju pobede, a da i Radnički dođe do trijumfa u Lazarevcu, opet će biti tu gde jesu.

FOTO: Starsport

Fudbaleri Radnika iz Surdulice gostuju na severu Srbije u Subotici protiv ekipi Spartaka. Surduličani su 14. poziciji sa 34 boda isto koliko i Javor. Domaći tim je bezbedan, jer su na Čairu pobedom od 1:0 obezbedili opstanak, ali pobedmom bi mogli da pomognu svojoj braći iz Niša da ostanu naelitnijem rangu srpskog fudbala.

FOTO: Starsport

Mladost iz Lučana dočekuje svog imanjaka iz Novog Sada. Četa Nenada Lalatovića je već ispala u niži rang, ali će sigurno igrati za ponos i neće se tek tako predati. Lučancima takođe samo pobeda dolazi u obzir kako bi se nadali da mogu da izbegnuibaraž. Svi mečeci su na programu sutra od 17 časova.

FOTO: Starsport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter