0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

POROCI MAJAMIJA ILI KELTI, KO IDE NA JOKIĆA? Sve je spremno za 6. meč finalne serije plej-ofa Istočne konferencije!

Objavljeno: 26.05.23 u 14:30

Nakon što je izbegao “metlu“ u 4. utakmici, Boston je na prošlom susretu slavio sa 110:97, pa je sada rezultat u seriji 3:2 u korist Majamija. Priliku za izjednačenje Kelti će imati u noći između subote i nedelje, od 2:30 časova posle ponoći, kada gostuju Hitu u 6. meču finala Istočne konferencije NBA lige.

Seltikse je predvodio Vajt sa 24 poena, jedan manje je postigao Smart, dok su Braun i Tejtum dodali po 21 poen, uz Tejtumovih 11 asistencija i 8 skokova. Na drugoj strani se istakao Robinson sa 18 poena i 11 asistencija, Adebajo je upisao 16 poena uz 8 skokova, dok je Batler postigao za njega skromnih 15 poena. Poenterski učinak nekih od navedenih igrača dosta varira iz utakmice u utakmicu, što pričinjava poteškoće aktuelnom šampionu NBA lige, kao i svim ljubiteljima košarke koji vole da se klade na poene igrača. Srećom, u kladionici AdmiralBet svi ljubitelji košarke mogu uživo da se klade na poene NBA igrača i na taj način koriguju svoj tiket.

Ova pogodnost, kao i mnoge druge, je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, počevši od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Pored toga, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Mogu li Tejtum, Braun i ekipa da stignu do izjednačenja u seriji i da se nađu na korak od velikog finalu u kojem ih dočekuju Nagetsi predvođeni Jokićem? Pogledajte komletnu ponudu za poene NBA igrača, sastavite dobitni tiket i naplatite svoje poznavanje najjače košarkaške lige na svetu!

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter