0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PEŠIĆ ŽELI U FERENCVAROŠ: Mađari mu nude manje nego Zvezda, ali su spremni da plate obeštećenje!

Objavljeno: 26.05.23 u 20:16

Izvesno će napustiti Marakanu.

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić, sinoć je sa dva gola doneo preokret protiv Čukaričkog u finalu Kupa Srbije i tako obezbedio crveno-belima novi trofej.

Ipak, naredne sezone, crveno-bele čekaju mnog promene, dolazi novi trener Barak Bahar, a kako stvari stoje, velike su šanse da će Aleksandar Pešić napustiti Marakanu. Već od ranije je poznato da je Ferencvaroš već duže vreme zainteresovan za srpskog napadača, a iako Pešić ima ugovor sa Zvezdom do 2025. godine, lako bi mogao da promeni sredinu.

FOTO: STARSPORT

Ferencvaroš je spreman da crveno-belima plati i određeno obeštećenje, ali bi Pešiću obezbedio nešto manja primanja nego u redovima srpskog šampiona. Kako Sportklub navodi Pešić je voljan da se preseli u Budimpeštu, gde bi sa Ferencvarošem igrao kvalifikacije za LŠ.

Podsećamo, Zvezda je još ranije dogovorila dolazak Petra Olajinke iz Slavije, koji će biti jedan od napadača za narednu sezonu, a trenutno je u opticaju još nekoliko imena. Status Pešića, najviše će zavisiti od želja izraelskog stručnjaka Baraka Bahara, koji ga iz tamošnje lige, svakako dobro poznaje.

6
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter