1
Domaći fudbal

FOTO: Arena sport

PEŠIĆ SE OGLASIO POVODOM SUKOBA SA DRAGOVIĆEM: ‘Dragović me je kao pravi drug, prijatelj i brat savetovao!’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.23 u 22:25

Pokušao je sjajni napadač da malo smiri strasti.

Crvena zvezda je juče savladala Čukarički u okviru finala Kupa Srbije, konačan rezultat bio je 2:1 za ‘crveno-bele’, a oba pogotka postigao je Aleksandar Pešić. Prilikom proslave prvog gola, viđen je sukob Dragovića i njega, što je mnogima zapalo za oko, dan nakon svega, oglasio se i sam Aleksandar Pešić.

‘Želeo sam da se zahvalim navijačima i skinem dres pri proslavi prvog gola. Osetio sam nalet adrenalina i veliku dozu emocija kada sam otrčao ispred severa. Aleksandar Dragović me je u tom momentu stigao i kao pravi drug, brat i prijatelj inteligentno savetovao da to ne uradim rizikujući žuti karton. Međutim, žarko sam želeo da podelim radost sa navijačima i zato je moja reakcija bila takva. Svako ko prati Zvezdu zna kako dobra atmosfera vlada u našem timu i to je bio važan preduslov svih uspeha koje smo postigli ove takmičarske godine. Videli ste posle utakmice kako smo zajedno podelili radost na ceromoniji uručenja pehara.’ – rekao je Pešić u razgovoru za Kurir i potom dodao:

„Zaista je racionalno razmišljao i znam da je želeo najbolje da uradi za mene i naš klub. Dragović je veliki profesionalac, uzor i primer svoj deci koja se bave fudbalom. Uvek stavlja interes tima ispred bilo čeka, kao i svako od nas igrača Crvene zvezde. Želeo sam da se zahvalim navijačima na pruženoj podršci i u trenucima kada me nije išlo na terenu. Moja želja je bila veća od svega pri proslavi oba gola koja sam postigao. Gest koji su ljudi videli kraj malih ekrana je samo reakcija u tom momentu kada sam želeo da podelim emocije sa zvezdašima koji su bili prisutni sa stadionu. Ponavljam još jednom – Aleksandar Dragović i ja smo veliki prijatelji, a uvek smo bili i bićemo u odličnim odnosima“ – zaključio je napadač Crvene zvezde.

27
11

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter