0
Domaći fudbal

FOTO; Starsport

PERIŠIĆ JASAN PRED SUSRET SA JAVOROM: ‘Zauzimamo deveto mesto na tabeli, a cilj nam je tu i ostanemo na kraju šampionata!’

Objavljeno: 26.05.23 u 14:05

Kruševljani neće tek tako podići zastavicu.

Fudbaleri Napetka u subotu od 17 časova dočekuju Javor u poslednjem kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. ‘Čarapani’ su već obezbedili opstanak u ligi, nalaze se na devetoj poziciji sa 39 bodova, dok gosti iz Ivanjice su a 13. mestu sa 34.  Trener Kruševljana Dragan Perišić jasno je stavio do znanja da želi ovu sezonu da završi pobedom.

-Došli smo posle dosta vremena u situaciji da smo konačno matematički obezbedili opstanak i trenutno zauzimamo deveto mesto na tabeli, a cilj nam je tu i ostanemo na kraju šampionata. Takođe, i da završimo sezonu pobedom, to bi nam dalo energiju na pauzi. Trijumf bi značio i navijačima, koji su imali stresni prolećni deo sezone. – započeo je.

Istakao je da Javor još nije obezbedio opstanak, ali da to nije njihova matematika.

-Trebalo bi da skupimo snagu da odigramo kvalitetnu utakmicu, s obzirom da znamo da Javor još nije obezbedio status, ali to nije naša matematika. – nastavio je on.

Osvrnuo se i na igrački kadar I napomenuo da im trebaju pojačanja kako bi bili u plej-ofu.

-Putinčanin i Matić već duže ne treniraju sa nama, Marko je uspešno operisan. Svi ostali igrači su u stroju i izabraćemo najspremnije. Generalno, zadovoljan sam igračkim kadrom, ali moramo da budemo svesni da su nam za plej-of neophodna pojačanja. – zaključio je Perišić.

Medijima se obratio I napadač Jovan Zogović i kazao da bi voleo da prvencem donese pobedu.

-Bez obzira što smo obezbedili opstanak, i sutra idemo na pobedu. Želimo da odemo na odmor sa dobrim rezultatom. Voleo bih da svojim prvencem donesem pobedu. – naveo je mladi igrač Napretka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter