0
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2020-2021 FK Novi Pazar vs FK Napredak Krusevac Davor Berber coach Novi Pazar City Stadium 19.05.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

PAZARCI PRIŽELJKUJU UMORNU ZVEZDU: „Pokazali su dominaciju ali idemo da odigramo 90 minuta i damo sve od sebe“!

Objavljeno: 26.05.23 u 18:59

Trener Novog Pazara dao je izjavu uoči poslednjeg kola Superlige Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u nedelju od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“ ekipu Novog Pazara u okviru poslednjeg, 37. kola MozzartBet superlige Srbije.

Trener gostiju, Davor Berber, istakao je da će njegov tim probati da igra kao Čukarički, koji se odlično pokazao u finalu Kupa.

Pretpostavljam da će oni biti svečarski raspoloženi i nadam se da ćemo to iskoristiti. Čukarički je dobro odigrao finale Kupa Srbije, pa priželjkujem da neke stvari prekopiramo od njih. Crveno-beli su pokazali dominaciju i ponovo uzeli duplu krunu, ali idemo da odigramo tih 90 minuta – rekao je Berber.

VESTI O ZVEZDI:

On će oboriti dva rekorda na klupi Novog Pazara. Imaće najviše utakmica ali i najviše poraza.

Tu su pozitivni, ali i negativni rekordi. Voleo bih da uzmemo bod ili da pobedimo Crvenu zvezdu, pa da se to prekine. Znao sam da uzimam ‘vruć krompir’. Kao trener, ispada da sam najveći gubitniik. Nisam hteo da dignem ruke, želim da odradim sve profesionalno i kako treba – naveo je Berber.

Kapiten tima, Milan Joksimović, dao je konačan sud o sezoni u kojoj je njegov tim po prvi put izborio plej-of.

 

Milan Joksimovic (R) and Ante Vukusic
Kolubara v Novi Pazar during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Kolubara on September 19, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Trenutno nemamo razloga za zadovoljstvo. Kad se sve slegne, posle mesec ili dva, mislim da će svima da bude jasno da smo ostvarili veliki rezultat. Naročito se to odnosi na nas igrače, stručni štab i ljude u klubu. Ubeđen sam da će i navijači uvideti da je ovo istorijska sezona. Osvojili smo 50 bodova u 30 kola, što je sjajno – ocenio je Joksimović.

Pokvarili smo sve u poslednjih mesec, mesec i po. Nismo se mnogo uzdizali dok smo redom pobeđivali, pa ni sad zbog poraza nismo toliko psihički klonuli. Kako kažu, ‘u pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi’. To je život, idemo dalje – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter