0
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

NBA SE POKLONIO JOKIĆU: „Ostaće upamćen kao jedan od najboljih centara svih vremena“! (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.23 u 18:40

Zaslužio je sve što mu se trenutno dešava

Srpski centar i dvostruki MVP najjače lige sveta, Nikola Jokić, ne prestaje da oduševljava ljubitelje igre širom sveta. Somborac briljira u ovogodišnjem plej-ofu gde u proseku beleži tripl dabl od 30 poena, 13 skokova i 10 asistencija uz 54% šuta iz igre.

Upravo je on glavni razlog, zbog kojeg je tim iz Kolorada ušao u prvo finale NBA lige u istoriji postojanja. Iako nije uzeo treću vezanu nagradu za najkorisnijeg igrača, njegove kolege širom lige, svesne su njegovog uticaja na igru.

NBA je na svom tviteru objavio video od minut i po u kojem se pojavljuju najveće zvezde poput: Lebrona, Durenta, Janisa, Embida… i govore u superlativima o Srbinu.

 

 

Jokić će ostati jedan od najboljih centara svih vremena koji je ikada dodirnuo košarkašku loptu – reči su Kevina Durenta, zvezde Finiks Sansa.

Sve počinje i završava se sa Nikolom Jokićem. Neverovatan igrač, tao je dva puta za redom bio MVP – kaže košarkaš Golden Stejta, Drejmond Grin.

Igra za svoje saigrače i saigrači igraju za njega – istakao je Janis Adetomumbo iz Milvoki Baksa.

Ludo je to šta može da uradi. Čudovište – rekao je Džoel Embid, centar Filadelfije i aktuelni MVP.

Znam koliko je Džoker neverovatan. Skidam kapu, on je poseban – rekao je Lebron Džejms.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter