0
Košarka

FOTO: Twitter/ Denver Nuggets

MELOUN FASCINIRAN JOKIĆEM: ‘On je i dalje isti momak – Čudim se tome!’

Objavljeno: 26.05.23 u 23:19

Obožava srpskog centra!

Denver Nagetsi plasirali su se u finale NBA lige i sada čekaju boljeg iz duela Bostona i Majamija. Trener Majk Meloun oduševljen je Nikolom Jokićem i o njemu isključivo priča u superlativu!

‘Mislim da to svi vidimo u svim sferama života. Kako slava i bogatstvo utiču na vas. I za većinu ljudi, to ih udari u glavu i postanu nešto drugačiji. Ponekad zaborave odakle su došli i ko im je pomogao da dođu tamo gde su stigli. I to je ono što zaista volim kod Nikole – zaboravite košarku. Mlad čovek koji je ponosan otac i muž. Uz sve uspehe, MVP nagrade, maksimalne ugovore, sve te stvari… On je i dalje isti momak. Čudim se tome.’ – rekao je Meloun i potom dodao da mu je Nikolina skromnost neverovatna:

‘Dugo sam u ligi i to je retkost u ovom poslu. Za slavnu ličnost i superzvezdu uopšte. Činjenica da je Nikola ipak skromna, nesebična osoba. On brine o svojim konjima. Tip je upravo ono što jeste!’ – zaključio je strateg Denvera.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter